פורום נסיעות
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • צור קשר

סים לוינה

שאלות ודיונים כלליים
    2
    2
    58
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • B
      berman משתמש פעיל נערך לאחרונה על ידי

אני נוסע לחול ל 5 ימים אני צריך גם גלישה וגם טלפון מה הכי זול? (אני מעדיף סים כאן בארץ)

(אני בפאלפון עולה לי 249 ש"ח…)

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • ח
        חזקי מנהל משתמש פעיל @berman נערך לאחרונה על ידי yakov

@berman התוכנית הכי מוזלת בישראל שתתאים לך זה חבילת “רגל פה רגל שם” של 019 זוהי חבילה חודשית שמעניקה 2 גיגה לחול יתכן מאד שכשתחזור ותבטל את החבילה החיוב יהיה לך יחסי ואז זה יצא לך כמה שקלים ולא חמישים, בנוסף תוכל להוסיף חמישים דקות שיחה יוצאת בארבעים שקלים ובכך תוכל להרוויח שיחות נכנסות חינם ללא הגבלה
        אופצייה נוספת זה להשתמש בסים של החברה שבקישור כאן להם יש חבילה של 80 דקות שיחה + 5 גיגה גלישה ב 110 ש"ח (זה מגיע בשני חבילות אחת של שיחות בשישים שקלים ואחת של גלישה בשישים שקלים)
        אם אתה מחזיק בסמארטפון תוכל להוציא שיחות דרך סקייפ במחיר הכי זול שקיים כרגע בשוק) החיסרון של סקייפ שהשהשיחות הינם ע"ג האינטנרנט בלבד.
        אופצייה האחרונה זה להזמין סים מגיפגפ ולטעון חבילה מקומית של אינטרנט החבילה המומלצת אצלם זה עשר גיגה אינטרנט + שיחות וסמס ללא הגבלה במחיר 10 יורו בלבד (השיחות והסמס הם שיחות וסמס מקומיות ולא לארץ בנוסף שים לב!! שזהו סים בריטי שבעבר תמך בנדידה לשאר אירופה אך בעקבות הברקזיט אני לא יודע מה המדיניות שלהם, זה בבדיקה ובעזרת ה’ יועדכן בפוסט על נושא התקשורת במהלך שבוע הבא)

בקרוב!! ובלעדי לחברי הפורום היקרים שיתוף פעולה מדהים שיאפשר לחברים חבילת שיחות יוצאת + שיחות נכנסות ללא הגבלה בחינם!!

אם אתה מחזיק הבטלפון כשר האופצייה היחידה שלך להישאר עם מספר הטלפון שלך בחו"ל בשיחות היוצאות זה באמצעות חבילה דרך מפעיל הסלולר שלך עם אתה מחזיק בלא כשר אז בסקייפ תוכל לבצע אימות ולהישאר עם המספר שלך לחלופין תוכל לנייד את המספר ל- 019 ולהישאר עם המספר

גולש יקר!
        ישבתי שעות בכדי שנהנה מתוכן טוב ואיכותי
        ויש לי רק בקשה קטנה!! אם תוכל להמליץ לחברים שלך ולמשפחתך להצטרף ולהירשם לפורום…
        אני מאמין שביחד נוכל להגיע רחוק :)

אגב הפורום מופיע בגוגל תחת המילים פורום נסיעות

בברכה חזקי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
        • הועבר מ ע"י  א אני כאן בשבילך 

• פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        הוראות שימוש