פורום נסיעות
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • צור קשר

איך לשכור רכב בחו"ל

השכרת רכב
    1
    1
    153
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח
      חזקי מנהל משתמש פעיל נערך לאחרונה על ידי חזקי

מנועי החיפוש המומלצים לשכירת רכב בחו"ל

ראנטלקאר -rentalcars -הבוקינג של המכוניות עם תמיכה ושרות לקוחות בעברית, מבצע חיפוש בעיקר בסכוניות הרכב הגדולות.

אקונומיקאר - economycarrentals - מנוע חיפוש נוסף שמבצע חיפוש גם בסוכנויות הרכב הקטנות.

כל השלבים בהזמנת רכב בחו"ל

איך עובד תהליך הזמנת רכב?
      בהזמנת רכב תתבקשו להזין את מדינת היעד ותאריכי ההשכרה הרצויים בתוצאות החיפוש מומלץ לסנן את סוג וגודל הרכב.
      לאחר שתחליטו על רכב מסוים תתבקשו להזין את פרטי הנהג ולבחור האם תרצו גם ביטוח ביטול השתתפות בסיום תתבקשו לשלם.

בעת ההזמנה חשוב לשים לב לפרטים הבאים…

• א. באיזה טרמינל ממוקמת חברת ההשכרה, (לוודא שאיסוף הרכב בשדה ולא במיקום אחר שרק קרוב לשדה בכך תחסכו לעצמכם זמן ומונית)
      • ב. מהו גודל ההשתתפות העצמית במקרה של נזק (באם הוספתם ביטול ביטול השתתפות אין צורך השתתפות)
      • ג. האם לנהג יש מסגרת כזו בכרטיס האשראי שלו (באם הוספתם ביטוח ביטול השתתפות אין צורך במסגרת אשראי)
      • ד. כמה מקומות הרכב והאם הוא ידני או אוטומט (בד"כ ידני הרבה יותר זול)
      • ה. מהו גודל ההשתתפות העצמית במקרה של נזק (באם הוספתם ביטוח ביטול השתתפות אין צורך במסגרת אשראי)
      • ו. האם אפשר לבטל את ההזמנה ללא עלות (למקרה שתראו רכב יותר זול)

כל השלבים באיסוף רכב בחו"ל

לאחר הנחיתה יש לחפש את העמדה של חברת ההשכרה
      בעמדת ההשכרה תדרשו להציג את המסמכים הבאים

1. שובר הזמנה (השובר שהונפק לכם בעת ביצוע ההזמנה)
      2. רשיון נהיגה בינלאומי + דרכון
      3. כרטיס אשראי ע"ש הנהג עם כיסוי (במקרה שלא הוספתם ביטוח ביטול השתתפות)

בעת ההזמנה חובה לבצע את הפעולות הבאות…

• א. לעבור עם נציג החברה על הרכב ולסמן בדף מיוחד אותו חברת ההשכרה צריכה לספק לכם כל מכה ושריטה שיש ברכב
      • ב. להסריט את הרכב מכל כיוון כולל פנים הרכב וכן את לוח המכוונים.
      • ג. באם טיסת החזור שלכם בלילה תתאמו עם החברה איך תחזירו את הרכב

(השלבים הללו חשובים בעיקר בחברות השכרה שאינן מוכרות או במדינות נחלשות ששם חברות השכרה פחות שומרות על אמינות כך חברות ההשכרה לא ילבישו לכם שריטות שלא אתם עשיתם, באם החברה לא שולחת איתכם נציג לראות את הרכב אל תתבישו לדרוש מהם לשלוח)

הטיפים הסודיים שלי

בקישור כאן תוכלו לבצע הזמנה בראנטלכאר ולצבור 10% החזר ממחיר ההזמנה למימוש בהזמנת כרטיסי טיסה בחינם בחברת וואיז איר.

בקישור כאן תוכלו לשכור רכב רק ב- 1 יורו בלבד. חברת אירופכאר מאפשרת לכם לשכור רכב רק ביורו אחד!!, איך זה יכול להיות? פשוט מאד! הרבה פעמים הלקוחות של חברות ההשכרה אוספים את הרכב במיקום אחד ומחזירים במיקום אחר וחברות ההשכרה צריכות לשלוח נהגים שיחזירו את הרכב למקומו הטבעי אירופכאר מציעה לכם להיות אלו שיחזירו את הרכב כך שגם אתם וגם אירופכאר מרוויחים.

בקישור כאן תוכלו לדעת כמה יעלה לכם הדלק במהלך הטיול לפי שקל, בקישור המצורף ניתן לצפות במחירי הדלק העדכניים בכל מדינה בעולם ביחס למטבע שלנו השקל.

שאלות ותשובות

נחתנו בטרמינל אחד ואיסוף הרכב בטרמינלך שונה מה לעשות?
      אין צורך למהר לקחת מונית בד"כ יש אוטובוס רשמי שנוסע בין שהטרמינלים

איך אני אדע עם החברה דורשת רשיון בינלאומי?
      עלות הנפקת רשיון נהיגה הינה 16 שקלים כך שמומלץ לעשות זאת בכל מצב

לכמה קילומטר מוגבלת ההזמנה שלי?
      ברוב חברות ההשכרה בעולם אין הגבלה על כמות הקילומטר אך חשוב שתבדקו זאת מול החברה

שכרתי רכב ואני רוצה לעבור איתו את הגבול למדינה נוספת מה עליי לעשות?
      חובה לתאם עם חברת ההשכרה ולקנות את המדבקה הרצוייה לכך

מה מדיניות הדלק של חברות ההשכרה?
      בד"כ מדיניות הדלק הינה מלא למלא כלומר מקבלים טנק מלא ומחזירים מלא אך חשוב שתבדקו זאת מול החברה

גולש יקר!
      ישבתי שעות בכדי שנהנה מתוכן טוב ואיכותי
      ויש לי רק בקשה קטנה!! אם תוכל להמליץ לחברים שלך ולמשפחתך להצטרף ולהירשם לפורום…
      אני מאמין שביחד נוכל להגיע רחוק :)

אגב הפורום מופיע בגוגל תחת המילים פורום נסיעות

בברכה חזקי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2

• פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      הוראות שימוש