חבילות גלישה לנוסעים לחו"ל
-
חבילות גלישה מומלצות לחו"ל
019 מובייל
חבילת גלישה במחיר עד 12 ש"ח בלבד!!
2G גלישה למשך 7 ימים
מעלה: שיחות נכנסות חינם.
חסרון: מוגבל לשבעה ימים בלבד.
הערות: יש לפתוח קו רגיל ולבקש את החבילה “רגל פה ורגל שם” לאחר החזרה לארץ כנסו לאיזור האישי וסגרו את הקו החיוב שיגבו ממכם הוא חיוב יחסי של עד 12 שקלים.
הוט מובייל
חבילת גלישה במחיר עד 12 ש"ח בלבד!!
5G גלישה למשך 30 ימים
מעלה: חבילה גדולה יותר ולמשך זמן ארוך יותר.
חסרון: שיחות נכנסות לא בחינם ועל כל דקת שיחה שתוציאו או תענו אפילו בטעות תשלמו שקל.
הערות: יש לפתוח קו רגיל ולבקש את החבילה שבקישור כאן, לאחר החזרה לארץ כנסו לאיזור האישי וסגרו את הקו. החיוב שיגבו ממכם יהיה חיוב יחסי של עד 12 שקלים.
חבילות שיחה בחו"ל
סקייפ - skype
400 דקות - חודש ראשון חינם
דקות ללא הגבלה - 52 ש"ח
מעלה: מחירים סופר זולים
חיסרון: עובד ע"ג האינטרנט בלבד
הערות: התשלום הינו תשלום חודשי קבוע, לאחר החזרה לארץ כנסו לאפליקצייה ובטלו את המנוי כך שהחיוב יהיה חיוב בודד.
חבילות גם וגם
019 מובייל
2G גלישה + 50 דקות שיחה
מחיר: 52 ש"ח
מעלה: שיחות נכנסות חינם.
חסרון: הגלישה מוגבלת עד לשבעה ימים בלבד.
הערות: יש לפתוח קו רגיל ולבקש את החבילה “רגל פה ורגל שם” ולבקש שיוסיפו על החבילה חבילת שיחות לחו"ל לאחר החזרה לארץ כנסו לאיזור האישי וסגרו את הקו החיוב שיגבו ממכם הוא חיוב יחסי של עד 12 שקלים.
world8 - וורלדהייט
חבילת סלולר במחיר 120 ש"ח
5G גלישה + 80 דקות שיחה
תקף ב- 150 מדינות ולאורך תקופה של 4 שנים
מעלה: חבילה שנשמרת לכמה שנים.
חיסרון: מחיר יקר ביחס לחלופות שכתבתי.
הטיפים הסודיים שלי
בקישור כאן תוכלו להזמין כרטיס סים עם חבילות סופר משתלמות לגלישה בלונדון. (לאחר שתשתמשו בסים פעם אחת בלונדון תוכלו להשתמש בו גם בשאר אירופה)
בקישור כאן תוכלו לצפות במחירי חבילות הסלולר בכל מקום בעולם
טבלת השוואת מחירים לכרטיס סים בינלאומי – ניתן לראות השוואת מחירים לאירופה של חברות ישראליותבקישור כאן תוכלו להנות מ- 10% הנחה על חבילת השיחות ב- 019
בקישור כאן תוכלו לצפות בסיסמאות של רשתות ה- Wi Fi בכל שדות התעופה בעולם.
בקישור כאן תוכלו להזמין את הסים של world8 גם דרך דואר ישראל.
שאלות ותשובות
האם כדי לקנות סים מקומי?
בכל טיול אנחנו צריכים להתנייד לקבל מידע ולתקשר אחד עם השני ופעמים שגם להעזר בגוגל טרנסלייט
לטיול טוב אנו צריכים חבילת תקשורת טובה שתלווה אותנו בנחיתה ובמהלך הטיול כולו, אף אחד לא רוצה למצוא את עצמו במדינה זרה בלי יכולת ניווט או גרוע מכך בלי יכולת לתקשר לכן חשוב להגיע לחו"ל עם חבילת תקשורת פעילה
אם אתם נוסעים כקבוצה או משפחה אפשר לקנות חבילה ישראלית אחת ושאר בני המשפחה יקנו סימים מקומיים.
חשוב לזכור שהרבה פעמים סים מקומי הוא בהחלט מאד זול אך יש לו חסרונות
פעמים רבות לא ניתן לקנות סים בשדה ובזבוז הזמן בחיפוש איפה לקנות הורס את האווירה וגונב זמן.
בנוסף יש מדינות שקניית סים מקומי דורשת תצלום דרכון וא"א לקנות סים כזה בכל מקום מה שמקשה על הקנייה
הסים אינו כולל שיחות לישראל ועוד…
לכן ההמלצה שלי היא לקנות לפחות סים אחד כאן בישראל,
איך להימנע משימוש מופרז בחבילה שלכם?האם יש קליטת Wi Fi בחו"ל?
בהחלט ברוב מדינות העולם תוכלו להנות מגלישה אלחוטית בחינם בשדה התעופה, במלון ואפילו בקניון ובמסעדה.יש לי אינטרנט כשר האם הסינון יעבוד לי בחו"ל?
אם הסינון מגיע דרך הסים (כמו נטפרי) אזי שהוא לא יעבוד אבל אם הסינון הוא על גבי המכשיר (כדוגמת הדרן) אזי שכן הוא יעבוד -
yakov
-
-