עזרה מהרגע להרגע- דחוףףף!!!!!! עוד 5 שעות יש לי טיסה ו..
-
אין לי תעודת קורונה!!!
בגלל שעד לפני כמה דקות היה פשוט לי שהתו ירוק טוב לטיסות
ולא שמתי לב מעולם שיש כזה דבר תעודת קורונה- זה הפעם הראשונה בחיי שאני טס
פתאום אני שם לב באתר משרד הבריאות שצריך תעודה ולא תו ירוק
ו-ה-ב-ע-י-ה-!-!-!- שמהתאריך ה3 לאוקטובר- היום- עד עוד 3 ימים לא יהיה ניתן להנפיק תעודה בגלל שיפוצים במערכת!!!
למי אפשר לפנות בשעות האחרונות שנשארו עד הטיסה שתצא ב9 וחצי בבוקר!! -
@טורקי-טורקי אמר בעזרה מהרגע להרגע- דחוףףף!!!!!! עוד 5 שעות יש לי טיסה ו..:
אין לי תעודת קורונה!!!
בגלל שעד לפני כמה דקות היה פשוט לי שהתו ירוק טוב לטיסות
ולא שמתי לב מעולם שיש כזה דבר תעודת קורונה- זה הפעם הראשונה בחיי שאני טס
פתאום אני שם לב באתר משרד הבריאות שצריך תעודה ולא תו ירוק
ו-ה-ב-ע-י-ה-!-!-!- שמהתאריך ה3 לאוקטובר- היום- עד עוד 3 ימים לא יהיה ניתן להנפיק תעודה בגלל שיפוצים במערכת!!!
למי אפשר לפנות בשעות האחרונות שנשארו עד הטיסה שתצא ב9 וחצי בבוקר!!עקב התקלות והעומס באתר האריכו בשלושה ימים את התו הקודם…
-
יש עוד דרכים להנפקת תעודת התחסנות וד"ל
-
@שמעי-שוורץ אמר בעזרה מהרגע להרגע- דחוףףף!!!!!! עוד 5 שעות יש לי טיסה ו..:
תו ירוק?
-
@שמעי-שוורץ אמר בעזרה מהרגע להרגע- דחוףףף!!!!!! עוד 5 שעות יש לי טיסה ו..:
לא הייתי ממליץ לזייף כי אומנם זה קל אבל בשדה אם זה לא עובד לך אז אתה לא נכנס למטוס
-
למעשה אני מוכרח לציין ששמעתי וכך זה היה אצלי- לא יודע אם גם עכשיו- לא מבקשים תעודה ןגם אם יש כאלו שמבקשים זה לא משהו מידי רציני שמעכבים אותך זה משהו שעם קצת חכמה אפשר לעבור את זה
-
קצת להבהיר את הנושא: פה בארץ לא סורקים את התעודת התחסנות ביציאה! עם כל זה לא מומלץ להתחכם, בעיקר כשאין שום מניעה לטוס לכל מקום (חוץ משניים שלושה מדינות אדומות)גם כשאתה לא מחוסן.
בכניסה לאוקראינה אפשר להראות מה שרוצים! צריך להיות כתוב על זה שזה תעודת התחסנות באנגלית ותוקף מתאים, לא יותר מזה!
ביציאה מאוקראינה צריך בדיקה שלילית בכל מצב, גם מחוסנים.
בכניסה לישראל צריך בכל אופן לעשות בשדה בדיקת מטוש ואם אתה מחוסן/מחלים יש לך בידוד 24 שעות ואם לא אז שבועיים או לחילופין שבוע פלוס בדיקה שלילית נוספת.הבהרה: יכול להיות שלא כל מה שכתוב כאן זה רשמי וזה לא מה שכתוב באתרים, אבל כל זה מניסיון של נסיעה לפני שבועיים שלש ועוד אחת לפני תקופה.
-